Hvem tør å ta opp kampen mot Henrik?

Det nærmer seg februar og kåringen av Norges beste vinkelner og Junior Wine Awards 2019. Nok en gang finner konkurransen sted på Latter på Aker Brygge. Vil du delta så sett av lørdag 2. og søndag 3. februar.

Et av årets store høydepunkt for vinkelnere i Norge er kåringen av landets beste vinkelner. Dette er også dagen hvor unge vinkelnerspirer kan prøve seg i konkurransen Junior Wine Awards. Norsk Vinkelnerforening satser i år på rekordstort antall deltagere i begge konkurranser og vil derfor starte deler av konkurransen (som ikke er åpen for publikum) allerede lørdag 2. februar. Finalene finner sted på Latter søndag 3. februar og er åpen for publikum. Samtidig organiseres en mini-messe for Norsk Vinkelnerforenings partnere hvor smaksprøver på blant annet vin, kaffe, vann og flere alkoholfrie produkter vil være tilgjengelig for alle som jobber i Horeca.

Kriteriet for å delta i NM er at man må være medlem i Norsk Vinkelnerforening det året man deltar. Medlemskap i foreningen gjelder 12 måneder fra 1.1. til 31.12.
Påmelding til NM for vinkelnere 2019

For å delta i Junior Wine Awards 2019 må du være mellom 18 og 25 år og arbeide i restaurantbransjen. Du trenger ikke å være utdannet vinkelner.
Påmelding til Junior Wine Awards 2019

Mer informasjon om arrangmentet og konkurransene kommer på nyåret 2019.

For ytterligere spørsmål ang konkurransen kontakt NVF via epost.