Vi skal kåre Årets Sommelier

Norsk Vinkelnerforening lanserer en helt ny årlig kåring:

Årets Sommelier

 

Med denne kåringen ønsker NVF å øke fokus på sommelierfaget og alle de dyktige sommelierene som jobber rundt i det ganske land.

Sommelierer* kan nomineres av kolleger, arbeidsgiver eller gjester og vil bli vurdert av styret i NVF som velger en årlig vinner.

Vedkommende som blir nominert må være dyktig i faget og serviceminded. En person som gir det lille ekstra for at gjester og kolleger skal trives eller på andre måter jobber for å løfte fagets anseelse. Tidligere deltagelse i sommelierkonkurranser er ikke en nødvendighet for å bli nominert i denne kåringen. Vedkommende må være medlem i Norsk Vinkelnerforening.

Nominasjoner må sendes inn senest 30. april og selve kåringen vil foregå under Sommelierens Dag til høsten.

Styret i NVF vil vurdere alle nominasjoner og vil velge ut en verdig vinner ut fra en helhetlig vurdering av kandidaten.

Styret vil publisere Top 5 av de nominerte i forkant av kåringen. Navn og arbeidssted på alle de nominerte vil også bli publisert.

Alle nominasjoner sendes inn ved å bruke googleskjemaet og må inneholde grundig beskrivelse av hvorfor vedkommende fortjener tittelen ‘Årets Sommelier’. Ufullstendige nominasjoner vil ikke bli vurdert. Det er viktig med en detaljert og utførlig beskrivelse av kandidaten for at vedkommende skal bli vurdert. Skjemaet inneholde navn på den som nominerer.

 

Vinneren vil motta et diplom og flotte premier i tillegg til heder, ære og publisering.

 

Frist for innsending 30. april.

 

Her kan du sende inn nominasjon

 

*Sommelierer som sitter i styret i Norsk Vinkelnerforening kan ikke nomineres. Styremedlemmer som har et nær eller personlig forhold til en av de nominerte må si seg inhabil når vedkommende skal vurderes.