Vi får ny Riedel-partner

Fondberg blir vår nye partner på Riedel Horeca

Sammen med Sundqvist blir Fondberg Beverage Group (FBG) vår nye partner på Riedel fra 1.1.2021. En partneravtale som i første omgang skal vare i tre år.

FBG er en av Norges ledende vinimportører til Vinmonopolet og Horeca, med en bred portefølje fra klassiske regioner i Europa. I tillegg har FBG markedsledende varemerker fra en rekke regioner fra nye verden. De seneste årene har produktporteføljen utviklet seg mest innenfor såkalt «fine wine». FBG består av en rekke underselskap til mor-selskapet Fondberg som Winetailor, Winetailor Cru, Jacobs Viine, Good Beverage, Heritage Wines, Pure Wine, Drøbacchus, Modern Wines, First Wines, Norbev, Lacave, Terra Wines og Vin Grossisten. FBG har samarbeidsavtaler med flere av de største restaurant-grupperingene og mange andre spennende aktører i Horeca-markedet.

Sundqvist er en distributør som supplerer det svenske og norske markedet med merkevaren Riedel. Fra 1. oktober i år har Sundqvist valgt Fondberg Beverage Group (FBG) som ny samarbeidspartner på Horeca-markedet. Glass og dekantere vil fortsatt være tilgjengelig på Vectura så vel som Vinhuset, ASKO og Servicegrossistene.

Daniel Sundqvist, daglig leder for Sundqvist Sverige og Norge, sier han er meget fornøyd med endringen, og valgte FBG for deres imponerende vinportefølje og sterke posisjon i Horeca-markedet i Norge. – Vi tror FBG vil kommunisere godt hvorfor Riedel er et naturlig valg for restaurantene og Horeca for øvrig. Riktig valg av vin og glass kan være helt avgjørende for en god restaurant-opplevelse.

Maximilian Riedel applauderer valget av ny partner og gleder seg til samarbeidet med FBG. – Jeg håper det kan bli noen spennende Riedel glass-smakinger i 2021.

Fakta om Sundqvist:
Sundqvist er en generalagent som forsyner det svenske og norske markedet med kjøkkenredskaper i Premium segmentet. 
Sundqvists historie startet allerede i 1963. I dag har Sundqvist totalt 6 varemerker i Norge og 10 varemerker i Sverige.

Helt siden starten har høyeste kvalitet og største engasjement vært de sentrale begrepene i Sundqvists virksomhet.