Vervekampanje: Vinn en tur til Østerrike!

Vi ønsker oss flere medlemmer!
Vinkelnerforeningen søker nye medlemmer. Bli med i trekningen om en vintur til Østerrike!

Vinarius inviterer vinneren til Østerrike!
Som stolt Grand Cru-partner for Norsk Vinkelnerforening, er det en stor glede for Vinarius å stille med en feiende flott premie til den heldige vinneren blant Vinkelnerforeningens betalende medlemmer, påmeldt i kampanjeperioden f.o.m Sommelierens Dag 11. september 2016!  Vinneren trekkes ut i 5.februar 2017 i forbindelse med vinkelnermesterskapet under Oslo Vinfestival.

Reise og opphold til Vinkelner-EM som arrangeres i Wien, våren 2017 og vingårdsbesøk under det samme oppholdet (etter nærmere avtale)

Med Vinarius sterke fokus på østerriksk kvalitetsvin, er det helt naturlig for oss i Vinarius å stille opp med premie til et slikt initiativ. Vinneren kan se frem til et besøk hos en eller flere av følgende toneangivende produsenter:

–          Weingut Heinrich, Burgenland

–          Weingut Loimer, Kamptal

–          Sattlerhof, Steiermark

–          Wieninger, Wien

–          Uwe Schiefer, Burgenland

–          Kracher, Neuziedlersee

–          Moric, Burgenland

–          Veyder-Malberg, Wachau

–          Franz Hirtzberger, Wachau

–          Alois Gölles, Steiermark (brennevin og eddik)

Informasjon
Medlemskapet må være betalt før årsmøtet 4 februar 2017 Medlemmer av styret i NVF og ansatte i hos Vinarius eller andre vinimportører kan ikke ikke delta i vervekampanjen.

Meld meg opp som medlem i 2017
Jeg vil bli ny medlem/ er medlem i Norsk Vinkelnerforening.  Medlemskontingenten må betales før årsmøtet 4 februar 2017.  Betalingen er mulig å gjøre via våre nettsider fra 1 desember 2017. Medlemskapet løper fra dags dato. Meld deg inn her