Velkommen til Vinosus 2017

Vinosus er en av de største vinmessene som arrangeres årlig i Oslo. Hit kommer over 50 produsenter, som til sammen lar deg smake flere hundre fantastiske viner. Dette er en unik mulighet til å møte flere av verdens fremste vinprodusenter på en og samme dag – i Norge.

Dato: Mandag 13. mars
Klokken: 11.00-16.00:
Sted: Posthallen – Prinsensgate 8, Oslo

ÅPEN SMAKING
Messen tar form som en åpen smaking, der du går fra bord til bord og selv velger hvilke viner du vil smake og hvilke produsenter du vil snakke med. Med andre ord – her får du en enestående mulighet til å møte menneskene bak en rekke kvalitetsviner.

Alle har med seg sine beste viner, som du i ettertid kan kjøpe eller bestille gjennom Vinmonopolet. I tillegg lar flere av produsentene deg smake eksklusive årganger og cuveér som kun produseres i et begrenset antall, og ellers ikke er tilgjengelige i Norge.

UNIK BREDDE
På Vinosus kan du smake en rekke ulike stilarter innenfor både musserende vin, hvitvin, rosévin og rødvin. Europeiske vinprodusenter er selvfølgelig tilstede, og i tillegg pleier noen langveisfarende produsenter fra land som USA, Argentina og Australia å ta turen.

Blant de mange produsentene som kommer finner du alt fra historiske og anerkjente vinhus til små produsenter som fremstiller vin på tradisjonelt vis, gjerne ved hjelp av økologiske og biodynamiske metoder.

Påmelding og for mer informasjon se www.vinosus.no

PS! Meld deg på som Horeca ansatt.