Skigaarden søker Hovmester/ Vinkelner

SKIGAARDENRESTAURANTER

ligger midt i Hemsedal Skisenter, som er kåret til Norges beste skidestinasjon-10 år på rad.
Skigaarden består i dag av 60 privateide leiligheter, som ligger i tilknytning til hovedhuset. Hovedhuset består av 4 avdelinger: en medlemsklubb, en lunsjrestaurant, en à la carte, og en burgerrestaurant, totalt ca. 350 sitteplasser (ikke inkludert klubben).

Vi ønsker oss en hovmester/sommelier

Vår champagnekjeller ble kåret til Norges beste både i 2018 og -19, og vinkjelleren er i stadig vekst. Du må dermed være godt kvalifisert på vinsiden, men også en med gode lederegenskaper, og en genuin kjærlighet til service. Vi ønsker oss en høy standard på kunnskap, men også en med evnen til å snakke med og inkludere alle. Våre medlemmer er flittige gjester hos oss, og vi ser på de som en utvidelse av familien.
Jobben består av lange dager på helgene, og alle høytider, i tillegg til noe ukejobb. Holde orden på alt mht vinkjeller, servitører, opplæring av disse, kontroll på varer, men først og fremst holde orden på restauranten. Du er øverste leder i vår à la carte, som har 90 sitteplasser. De andre avdelingene har egne ledere, som du samarbeider med. Det vil være en liten stab på 3 servitører og 2 bartendere i tillegg til deg. Du vil også jobbe tett med vår daglige leder, om all kommunikasjon med gjester, og alle våre ulike events.


Vi ønsker at du er med på noe jobbing i sept/okt, og fulltid fra november. Sesongen varer til mai, men kan være muligheter for en del sommerjobb. Denne stillingen tar vi sikte på at skal bli en helårsjobb.
Vi tilbyr gode betingelser, men fremfor alt en mulighet til å være med på en reise, vi har store planer fremover, med samme fokus vi har hatt hittil- å lage Norges beste møteplass på Norges fineste skidestinasjon.
Denne stillingen kan søkes på fra nå, ansettelse blir ila høsten.

Send søknad til: [email protected]