Historisk sidersmaking
DATO: Mandag 20. juni
TID: kl. 14.00-15.30
STED: Oslo, Stavanger, Trondheim og Bergen
Mandag 20. juni blir det storstilt sider-smaking for NVFs medlemmer i Oslo i regi av Premier Cru-partner Hanen.
4 sider-regioner er representert og det vises frem sidere fra ulike produsenter fra hver av disse regionene.
Det er første gang en slik omfattende smaking har funnet sted for Horeca!
Smakingen foregår LIVE i Oslo og blir livestreamet til Trondheim, Bergen og Stavanger hvor foreningens medlemmer får smake de samme produktene.
Det vil være smaking av sider fra følgende produsenter:
Hardanger – representert ved Anita Åkre
Åkre Gård/Edel Sider
Ulvik Saft og Sider
Lofthus Sideri
Sogn – representert ved Fredrik Hestetun
Haugs Frukt/Lærdal Sideri
Balholm
Møre og Romsdal – representert ved Kristine Skarbø
Skarbø
Fjordsider
Gardsbrenneriet AS
Telemark – representert ved Linda R. Hellekås
Lien Gård
NeRø
Lindheim
Smakingen foregår LIVE i Oslo på:
Clarion Hotel Oslo, Dronning Eufemias gate 15, 0191 Oslo
Følgende steder vil masterclassen livestreames og medlemmer kan smake samme sidere:
Trondheim
Britannia Hotel, Dronningens gate 5, 7011 Trondheim
Stavanger
Renaa Matbaren, Breigata 6, 4006 Stavanger
Bergen
Cornerteater, Kong Christian Frederiks plass 4, 5006 Bergen
Det er begrenset antall plasser!