Historisk sidersmaking

DATO: Mandag 20. juni
TID: kl. 14.00-15.30
STED: Oslo, Stavanger, Trondheim og Bergen

Mandag 20. juni blir det storstilt sider-smaking for NVFs medlemmer i Oslo i regi av Premier Cru-partner Hanen.
4 sider-regioner er representert og det vises frem sidere fra ulike produsenter fra hver av disse regionene.
Det er første gang en slik omfattende smaking har funnet sted for Horeca!
Smakingen foregår LIVE i Oslo og blir livestreamet til Trondheim, Bergen og Stavanger hvor foreningens medlemmer får smake de samme produktene.

Det vil være smaking av sider fra følgende produsenter:

Hardanger – representert ved Anita Åkre
Åkre Gård/Edel Sider
Ulvik Saft og Sider
Lofthus Sideri

Sogn – representert ved Fredrik Hestetun
Haugs Frukt/Lærdal Sideri
Balholm

Møre og Romsdal – representert ved Kristine Skarbø
Skarbø
Fjordsider
Gardsbrenneriet AS

Telemark – representert ved Linda R. Hellekås
Lien Gård
NeRø
Lindheim 

Smakingen foregår LIVE i Oslo på:
Clarion Hotel Oslo, Dronning Eufemias gate 15, 0191 Oslo

Følgende steder vil masterclassen livestreames og medlemmer kan smake samme sidere:

Trondheim
Britannia Hotel, Dronningens gate 5, 7011 Trondheim

Stavanger
Renaa Matbaren, Breigata 6, 4006 Stavanger

Bergen
Cornerteater, Kong Christian Frederiks plass 4, 5006 Bergen

Det er begrenset antall plasser!