Restaurantsjef til Brasserie Paleo – er det deg?
Brasserie Paleo åpnet i 2014 og etablerte seg raskt med sin unike Paleoinspirerte profil. Vår matfilosofi er basert på sunne rene råvarer der vi unngår raffinerte og bearbeidede produkter. Vi benytter i størst mulig grad kortreiste økologiske råvarer og sesonggrønnsaker. I tillegg til lunch, middag og selskaper, serverer vi også en unik prisbelønnet frokost. I 2019 åpnet vi vår vinbar.
Vi har blitt belønnet med Plate Michelin 3 år på rad og er i tillegg anbefalt i White Guide Nordic.
Restaurantsjef Brasserie Paleo
Er du ambisiøs med en lidenskap for mat, vin og service? Motiveres du av å skape gode gjesteopplevelser, mål og resultater? Har du erfaring fra lignende stilling, eller ønsker og ta det neste steget? Da kan det være deg vi ser etter.
Vi søker deg som:
- Kan vise til relevant ledererfaring som Hovmester/Restaurantsjef.
- Har fagbrev som servitør og/ eller kokk, evt. lengre relevant erfaring som servitør.
- Er utdannet Sommelier, dette er et krav for stillingen.
- Trives med gjester i drift og har høye krav til service og kvalitet.
- Motiveres av å lede og utvikle andre mot mål og resultater.
- Tar ansvar og initiativ med ambisjoner om å lykkes og utvikle seg.
Ansvarsområder:
- Hovedansvar for drift av restaurant og vinbar
- Personalansvar for 4-6 personer
- Bemanning og ressursstyring
- Kvalitetssikring og utvikling av konsept og serviceleveranse
- Innkjøp og lagerstyring
- Menyplanlegging i samarbeid med F&B team.
Vi tilbyr:
- Muligheten til å få påvirke og videreutvikle en av Oslos beste restauranter.
- Et unikt og etablert restaurantkonsept med stort potensiale.
- Muligheter for videreutvikling og karriere i en av Norges største hotellkjeder
- En stilling med mye ansvar og muligheter for læring.
- Et svært godt arbeidsmiljø, preget av stolthet og arbeidsglede.
Merk:
- Stillingen er operativ, kveld og helg må påregnes
- God muntlig og skriftlig fremstillingsevne i et Skandinavisk språk og Engelsk er et krav
For mer informasjon eller søknad, ta kontakt med Terje Christensen på mail
Søknadsfrist: 20.08.2019