Ny president i ASI

Den internasjonale vinkelnerforeningen Association de la Sommellerie Internationale (ASI) gjennomførte sin generalforsamling denne uken i ekte koronastil – via Zoom med alle 60 medlemslandene deltakende.

Etter tre år i presidentrollen takket Andrés Rosberg fra Argentina for seg og nyvalgt president er William Wouters fra Belgia. Wouters er allerede en kjent skikkelse i organisasjonen, som ASI-styremedlem, president i Belgia og som konkurrerende sommelier. – Det som er viktig nå er å samarbeide for å forbedre ASI som et samfunn og som en institusjon. Teamet mitt og jeg er klare! sa Wouters da resultatet var klart.

Det nye styret i ASI valgt 17. november 2020

 

I tillegg til William Wouters som president ble det valgt et nytt styre med både nye og kjente ansikter. Peer F. Holm fra Tyskland ble valgt ut som ASIs generalsekretær, Julie Dupouy-Young fra Irland som ASIs visegeneralsekretær, Philippe Faure-Brac fra Frankrike som ASI-kasserer og Samuil Angelov fra Finland som ASIs assisterende kasserer. Visepresidentene består av:  Saiko Tamura-Soga fra Japan for Asia og Oseania, Michèle Aström Chantôme fra Marokko for Afrika og Midtøsten, Piotr Kamecki fra Polen for Europa og Marcos Flores Tlalpan fra Mexico for Amerikanerne. ASIs visepresidenter er primært ansvarlige for å koordinere foreningene i hvert kontinent eller geografiske område.

Liora Levi med ny og større rolle
Generalforsamlingen viste også presentasjoner fra sine forskjellige komiteer, inkludert PR, kommunikasjon og markedsføring, etikk og samsvar, konkurransekomiteen, utdanning, ASI Diploma og vedtekter.
Liora Levi, president i Norsk Vinkelnerforening fikk ny rolle som Marketing Coordinator med ansvar for komiteene; Sosiale Medier, Presse og Intern Kommunikasjon. En stor og svært viktig rolle for organisasjonen i en tid der informasjon og kommunikasjon er viktigere enn noen gang.

Norsk Vinkelnerforening gratulerer den nye presidenten, det nye styret og Liora med valget og gleder oss til samarbeidet.