It’s that time of year again! Tid for NM & JWA og mini-messe med NVFs partnere.

Årets store begivenhet, nemlig Norgesmesterskapet for vinkelnere og Junior Wine Awards går av stabelen søndag 2. februar.

Norsk Vinkelnermesterskap i samarbeid med Cuvage og Junior Wine Award i samarbeid med Matua
I år er det Premier Cru-partner Engelstad som er hovedsponsor for NM for vinkelnere og Premier Cru-partner Treasury Wine Estates som er hovedsponsor for Junior Wine Award. I år som i fjor starter vi konkurransen allerede lørdag ettermiddag, men det er først søndag 2. februar at det skjer publikumsvennlige ting på Scandic Hotel St. Olavs Plass / Edderkoppen Scene. Bli med og hei frem våre dyktige finalister!

Partnermesse
Tradisjonen tro stiller NVFs gode partnere opp med smaksprøver. Minimessen foregår gjennom hele dagen så det blir god tid til å blir bedre kjent med partnerene våre og deres produkter. De tre norske vinkelnerutdannelsene vil selvfølgelig også være på plass, så er du ikke utdannet vinkelner enda er det bare å ta turen innom dem.

Program
13:00-17:30 Minimesse med NVFs partnere
13:30 Finale Junior Wine Award 2020 i samarbeid med Matua
15:00 Finale Norsk Vinkelnermesterskap 2020 i samarbeid med Cuvage
17:30 Bubbles & Burgers i samarbeid med Bellavista
18:00 Norges Beste Vinkelner 2020 kunngjøres
20:00 Middag på Scandic Hotel Restaurant se.ua

Bli med! Meld deg på!
Dette er et bransjearrangement og forhåndspåmelding er nødvendig for å kunne delta. Arrangementet er for sommelierer og alle som jobber innen HORECA og selvfølgelig alle medlemmer av Norsk Vinkelnerforening.

Til dere som ikke tilhører bransjen men veldig gjerne vil delta på messen og som publikum i finalene til NM & JWA har også dere mulighet til å melde dere på. Kryss av for privat vinentusiast i påmeldingsskjemaet og VIPPS kr 200,- i døren ved ankomst.

Dette vil du ikke gå glipp av!

Middag
Ønsker du å delta på middagen? Ta kontakt med Signe.
Det serveres en 4-retters middag til kr. 1.200,- inkl. aperitiff, snacks, vin og kaffe. Det er et begrenset antall plasser.