It's that time of year again!

Tid for årsmøte, NM & Junior Wine Award og mini-messe med NVFs partnere. Helgen 2. og 3. februar er det bare å sette av i kalenderen.

Årsmøte 2019
Lørdag 2. februar avholder NVF sitt årlige årsmøte som er åpent for alle medlemmer av NVF. For å få delta på årsmøtet må du ha betalt kontingent for 2019. Har du ikke gjort det ennå kan du gjøre det her.
Agenda for årsmøtet legges ut 2 uker i forkant.

Påmelding Årsmøte 2019

Palmer Norsk Vinkelnermesterskap og Moët & Chandon Junior Wine Award 2019
I år er det Grand Cru-partner Palmer som er hovedsponsor for NM for vinkelnere og Premier Cru-partner Möet Hennessy som er hovedsponsor for Junior Wine Award. Med rekordhøyt antall deltagere i NM har vi sett oss nødt til å starte konkurransen allerede lørdag ettermiddag for første gang, men det er først søndag 3. februar at det skjer publikumsvennlige ting på Latter på Aker Brygge.

NVFs partnere stiller selvsagt opp med smaksprøver på sine produkter, de tre norske vinkelnerutdannelsene er på plass, det blir grand finale på Latters hovedscene først med den yngre garde i Junior Wine Award og deretter skal Norges Beste Vinkelner kåres i NM-finalen.

Program
13:00-17:30 Minimesse med NVFs partnere (Mezzaninen)
13:30 Finale Moët & Chandon Junior Wine Award 2019 (Hovedscenen)
15:00 Finale Palmer Norsk Vinkelnermesterskap 2019 (Hovedscenen)
19:00 Norges Beste Vinkelner 2019 kunngjøres
20:30 Middag på Brasserie Paleo, Thon Hotel Rosenkrantz

Påmelding NM & JWA 2019

Middag med Bocuse-vinner Ørjan Johannessen
For de som har lyst til å være med videre kan vi friste med storstilt middag på Brasserie Paleo (Thon Hotel Rosenkrantz) hvor teamet på kjøkkenet får besøk av selveste Bocuse-vinner Ørjan Johannessen som skal lage sin vinner-rett «Perlehøne» fra Bocuse 2015. Det blir Champagne-aperitiff med snacks, fire retters middag med vin og gode priser i Brasserie Paleos splitter nye vinbar etterpå. DJ er selvsagt på plass!

Påmelding middag på Brasserie Paleo

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.