Tid for NM og JWA 2022!

Første søndag i februar har alltid vært dagen da Norsk Vinkelnermesterskap og Junior Wine Award går av stabelen. I 2021 måtte vi gjøre noen endringer grunnet Covid, men for 2022 satser vi på å være tilbake som normalt med partnermesse og masterklasser i tillegg til finalene av NM og JWA, denne gangen i Oslo!

Teori og blindsmakinger i forkant av konkurransedagen!
Ettersom det stadig blir fler deltagere i både NM og JWA er det besluttet å dele opp konkurransen for å få tiden til å strekke til for dommerene. Derfor er innledende runde av konkurransen lagt til mandag 24. januar kl. 13.00 hvor kandidatene må gjennom teoriprøve og skriftlig blindsmaking. For at flest mulig skal få delta uten å måtte reise langt er det tilrettelagt slik at det avholdes teori og smaking i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger simultant denne dagen.

De 10 beste kandidatene fra NM og de 3 beste kandidatene fra JWA går videre til henholdsvis semifinale og finale i Oslo søndag 6. februar. Semi- og finalister i begge konkurranser utropes i sosiale medier fredag 28. januar.

Påmelding til NM for vinkelnere 2022

Påmelding til Junior Wine Award 2022

Livestreaming av finalene
I 2021 ble det kun livestreaming av finalene av NM og JWA, dette fikk NVF gode tilbakemeldinger på fra hele landet og årets finaler vil derfor foregå som et hybrid-arrangement som både livestreames og har publikum i salen. Det blir mulighet for å vinne spennende premier fra NVFs partnere til alle som deltar, både på plass og på skjerm!

Vi følger nøye med smittesituasjonen og vil ta nødvendige forhåndsregler med tanke på messe og publikum.

Mer info om tidspunkter og linker følger medio januar.

Streamingen legges også ut på vår lukkede medlemsgruppe på Facebook: Medlemmer av Norsk Vinkelnerforening