Norsk Vinkelnerforening

Medlemsfordeler

Det lønner seg å være medlem i NVF!

I samarbeid med våre partnere streber Norsk Vinkelnerforening etter å til en hvert tid tilby deg eksklusive fordeler og gode rabatter på varer som er relatert til vinkelner-yrket. Er du vinkelnerstudent finner du medlemsfordelene du kan dra nytte av nederst på siden.

 

Velkomstgave – er du helt nytt medlem av foreningen og melder deg inn i løpet av januar eller februar måned vanker det en hyggelig overraskelse.

Noble Rot Magazine – Fast for alle medlemmer er det spennende internasjonale vinmagasinet Noble Rot (verdi kr. 640,-) som sendes til din hjemmeadresse 3 ganger årlig. Merk: For å motta alle 3 utgaver bør du melde deg inn i foreningen på begynnelsen av året da publiserte utgaver ikke ettersendes. Det er viktig at vi til enhver tid har din oppdaterte adresse.

Apéritif – også det nasjonale bransjebladet Apéritif tilbys alle vinkelnere med 8 årlige utgaver. Her har NVF sin egen side som kun omhandler vinkelnere.

 

Supersmakinger – flere ganger årlig inviterer NVF store vinpersonligheter fra inn- og utland til å holde spennende masterclasser med viner man vanskelig får tak i her til lands, eller i utlandet for den saks skyld. Disse smakingene organiseres eksklusivt for foreningens medlemmer.

Filmkvelder – kun medlemmer av foreningen, samt sommelier-studenter får delta på disse sammenkomstene. Her ser vi vinrelatert film mens vi koser oss med popcorn og vin relatert til det vi ser. Det organiseres i blant også vin-Kahoot med fine premier til vinnerne. Dette er en unik mulighet til å mingle med likesinnede og knytte nye kontakter i bransjen. Filmkveldene er allerede etablert i Oslo, Stavanger og Trondheim.

Instagram – Følger du oss ikke på Instagram ennå @norskvinkelnerforening? Da kan du gå glipp av en rekke nyheter samt flotte premier når vi har konkurranser.

Førsteprioritet – en rekke arrangementer, både NVFs egne samt våre partneres messer og andre aktiviteter, tilbyr våre medlemmer førsteprioritet til eksklusive masterclasser.

Eksklusive tilbud – i samarbeid med våre partnere har vi jevnlig tilbud på ting som enhver vinkelner bør ha. Eksempelvis Coravin, vinglass, karafler, kaffe, kaffeutstyr etc. Følg med på våre Instagram- og Facebook-kontoer. Følger du oss ikke på Facebook ennå? Til vår FB-side

Ja, da er det vel bare å melde seg inn da?

Det koster 600 kroner per kalenderår å være medlem i NVF. Betaler du med kort mottar du kvittering på epost.


Meld deg inn her

Medlemskapet fornyes automatisk med årlig trekk hvert år inntil du sier det opp.

Iht regler om personvern informeres det om følgende:


– Som medlem i NVF mottar man medlemsbladet Noble Rot i posten, dette sendes fra tredjepart i England. Tredjeparten bruker ikke dine personopplysninger til annet enn denne utsendelsen som foregår tre ganger årlig.

– NVF har sin medlemsliste liggende offentlig på nettsiden, her står kun ditt navn, ingen andre opplysninger. Det er mulig å være medlem uten å få navnet sitt publisert.

Ønsker du å si opp ditt medlemskap ta kontakt på epost.

For vinkelnerstudentene

 

Fra våren 2018 gir Norsk Vinkelnerforening alle sommelierstudenter ved skolene NSU, BA, og KA tilgang til utvalgte medlems-fordeler den perioden de studerer.

– Invitasjon til smakinger, filmkvelder, NM, Sommelierens Dag, NM-middag.

– Tilgang til NVFs lukkede medlemsgrupper på FB

Medlemmer av Norsk Vinkelnerforening
Norsk Vinkelnerforening avd. Hordaland
Norsk Vinkelnerforening avd. Trøndelag
Norsk Vinkelnerforening avd. Rogaland

– Mulighet til å delta på uformell og lærerik blindsmakingskonkurranse vår og høst (kun for studenter)

– Delta på masterclass

– Benytte seg av tilbud fra NVFs partnere

– Nyhetsbrev om vinmesser

Nyutdannede vinkelnere som ønsker å bil fullverdige medlemmer av foreningen samme år som bestått eksamen kan bli det ved å betale medlemsavgift på kr. 600,-