Lyst til å være med på å påvirke utviklingen av Norsk Vinkelnerforening?

Norsk Vinkelnerforening (NVF) er en interesseorganisasjon for vinkelnere i Norge. Foreningen er tilknyttet Association de la Sommellerie Internationale (ASI).
NVF arrangerer konkurranser, messer, smakinger og andre aktuelle aktiviteter for sine medlemmer hvert år med Norgesmesterskapet for vinkelnere i februar som det største årlige eventet.
Foreningen er i en rivende utvikling med nye oppgaver, samarbeidspartnere og arrangementer i tillegg til å ha flere medlemmer enn noen gang tidligere.

Nå kan DU være med på å bestemme veien videre.

Lørdag 2. februar 2019 er det årsmøte i NVF og valg av styremedlemmer står på agendaen. Det er mulig å stille til valg både som styremedlem og vara, så er du en engasjert vinkelner, og medlem av NVF, som brenner etter å bli enda bedre kjent med foreningen og bransjen så ikke nøl med å ta kontakt med valgkomiteen.

Vi oppfordrer spesielt vinkelnere som sogner til byene Bergen, Stavanger og Trondheim om å ta kontakt, men det er ikke et krav. Det viktigste er at du er engasjert og har tid og lyst til å bidra.

Sees vi på årsmøtet?

Ta kontakt med valgkomiteen om du tror dette er noe for deg:
Daniel Johansson epost
Marianne Tyldum epost

Foto: Kristian Jøørandstad