Bak fra venstre: Terje Christensen, Emelie Lindwall, Svein Vinofil Lindin, Henrik Dahl Jansen, Espen Nersveen, Rossen Hristov. Foran fra venstre: Signe Jensen, Liora Levi, Trine Wiik-Lehmann. (Heidi Iren Hansen var ikke tilstede)

Styret i Norsk Vinkelnerforening ledes av president Liora Levi. Hun er hovedkontakt for henvendelser til foreningen som ikke gjelder medlemskap og annonsering.

Kontakt oss gjerne
Hovedkontakt: President Liora Levi E-post Mobil: +47 412 74 207

Adresse: Norsk Vinkelnerforening, Schøningsgate 26a, 0362 Oslo
Org nr 990 473 145

Alle fakturaer til foreningen bes sendes som EHF om mulig, ellers til:  [email protected] mrk kontaktperson / referanse

Medlemspørsmål kan rettes til: [email protected]  Leses og besvares fortløpende.

President Liora Levi E-post Mobil: +47 412 74 207
I tillegg til vervet som president i NVF er Liora også PR og kommunikasjonsansvarlig i ASI (den internasjonale vinkelnerforeningen) og hun representerer Norge på internasjonale arrangementer. Hun legger seg opp i det meste og har en mening om mye og fungerer som avlaster for Svein på nett og for Signe på sosiale medier. Jobben som vinskribent og foredragsholder er levebrødet.

Visepresident: Signe Jensen E-post Mobil: +47 451 23 516
Signe er presidentens høyre hånd og regjerer styremøtene med et strikt regime om å holde seg til sakslisten. Signe holder til på Tjøme og har lang erfaring fra fine dining på blant annet Engø Gård. Hun har hevet standarden på foreningenes sosiale media kanaler til uventede høyder og har vært et trofast medlem i NVF siden hun ble vinkelner for 15 år siden. Til daglig jobber hun på Tjøme Kolonial med alskens delikatesser. 

Styremedlem Svein Vinofil Lindin E-post Mobil +47 478 74 083

Svein er «gadget-mannen» og det han ikke fikser er ikke verdt å bry seg om. Han arbeider til daglig som vinjournalist i Kapital og Finansavisen. Ellers er han ansvarlig for nettsidene og er NVFs offisielle «McGyver».

Styremedlem: Henrik Dahl Jahnsen E-post Mobil: +47 481 09 908
Henrik er konkurrenten i styret og har brukt mye av tiden på å trene til både nasjonale og internasjonale konkurranser. Han er hovedansvarlig for kontakten med foreningens medlemmer. Er til daglig å finne på Britannia Hotel i Trondheim hvor han er vinansvarlig.

Styremedlem: Torill Renaa E-post
Torill er dronningen av Stavanger. Hun har sammen med sin mann Sven-Erik Renaa flere spisesteder i byen og ikke minst står de bak Restaurant Re-Naa med intet mindre enn 2 ** i Guide Michelin. Torill brenner for faget og utvikling samt utdanning av vinkelnere i Stavanger.

Styremedlem: Morten Båtbukt E-post Mobil: +47 924 29 597
Morten er finansminister og styrer foreningens økonomiske midler og regnskap med jernhånd. I tillegg kommer han med gode innspill til effektivisering og kostnadsbesparelser som i fremtiden vil gi foreningen større frihet til å bruke mer penger på vinkelnere fremfor regnskapsførere. Han jobber som site manager hos Coore på Mongstad men involverer seg kraftig i vinkelnerverden. 

Styremedlem: Tore Carlsson E-post Mobil: +47 451 95 624
Tore er food & beverage manager for alle Stordalens Clarion hoteller og har fler reisedøgn enn noen andre vi kjenner. Han bidrar i NVF som foreningens arrangementsansvarlig og løser enhver kritisk situasjon under arrangementer med et smil og en freidig kommentar.

Styremedlem Cathinca Dege E-post Mobil: +47 913 39 155
Cathinca har lang fartstid i vinbransjen i Norge også innen for Norsk Vinkelnerforening. Til daglig jobber hun for Vinmonopolet i tillegg til å være hovedlærer på Beverage Academy.

Styremedlem Vara Heidi Iren Hansen MW E-post Mobil: +47 975 04 410
Heidi fikk tittelen Master of Wine i 2020 og er i tillegg både kokk og sommelier. Hun jobber til daglig som vinansvarlig på Kulinarisk Akademi og bistår NVF med utarbeidelse av NM & JWA.

Styremedlem Vara Dagfinn Galdal E-post Mobil: +47 478 33 000
Dagfinn er hovmester og sommelier på Boen Gård ikke så langt fra Kristiansand. Boen Gård tilhører grupperingen De Historiske og Dagfinn brenner for service og det gode både på tallerkenen og i glasset.