Bak fra venstre: Terje Christensen, Emelie Lindwall, Svein Vinofil Lindin, Henrik Dahl Jansen, Espen Nersveen, Rossen Hristov. Foran fra venstre: Signe Jensen, Liora Levi, Trine Wiik-Lehmann. (Heidi Iren Hansen var ikke tilstede)

Styret i Norsk Vinkelnerforening ledes av president Liora Levi. Hun er hovedkontakt for henvendelser til foreningen som ikke gjelder medlemskap og annonsering.

Kontakt oss gjerne
Hovedkontakt: President Liora Levi E-post Mobil: +47 412 74 207

Adresse: Norsk Vinkelnerforening, Rosenborggata 15 D, 0356 Oslo
Org nr 990 473 145

Alle fakturaer til foreningen bes sendes som EHF om mulig, ellers til:  [email protected] mrk kontaktperson / referanse

Medlemspørsmål kan rettes til: [email protected]  Leses og besvares fortløpende.

President Liora Levi E-post Mobil: +47 412 74 207
I tillegg til vervet som president i NVF er Liora også PR og kommunikasjonsansvarlig i ASI (den internasjonale vinkelnerforeningen) og hun representerer Norge på internasjonale arrangementer. Hun legger seg opp i det meste og har en mening om mye og fungerer som avlaster for Svein på nett og for Signe på sosiale medier. Jobben som vinskribent og foredragsholder er levebrødet.

Visepresident: Signe JensenE-post Mobil: +47 451 23 516
Signe er presidentens høyre hånd og regjerer styremøtene med et strikt regime om å holde seg til sakslisten. Signe holder til på Tjøme og har lang erfaring fra fine dining på blant annet Engø Gård. Hun har hevet standarden på foreningenes sosiale media kanaler til uventede høyder og har vært et trofast medlem i NVF siden hun ble vinkelner for 15 år siden. Til daglig jobber hun på Tjøme Kolonial med alskens delikatesser. 

Styremedlem Svein Vinofil Lindin E-post Mobil +47 478 74 083

Svein er «gadget-mannen» og det han ikke fikser er ikke verdt å bry seg om. Han arbeider til daglig som vinjournalist i Kapital og Finansavisen. Ellers er han ansvarlig for nettsidene og er NVFs offisielle «McGyver».

Styremedlem: Henrik Dahl Jahnsen E-post Mobil: +47 481 09 908
Henrik er konkurrenten i styret og har brukt mye av tiden på å trene til både nasjonale og internasjonale konkurranser. Han er hovedansvarlig for kontakten med foreningens medlemmer. Er til daglig å finne på Britannia Hotel i Trondheim hvor han er vinansvarlig.

Styremedlem: Torill Renaa E-post Mobil: +47 957 62 148
Torill er dronningen av Stavanger. Hun har sammen med sin mann Sven-Erik Renaa flere spisesteder i byen og ikke minst står de bak Restaurant Re-Naa med intet mindre enn 2 ** i Guide Michelin. Torill brenner for faget og utvikling samt utdanning av vinkelnere i Stavanger.

Styremedlem: Morten Båtbukt E-post Mobil: +47 924 29 597
Morten er finansminister og styrer foreningens økonomiske midler og regnskap med jernhånd. I tillegg kommer han med gode innspill til effektivisering og kostnadsbesparelser som i fremtiden vil gi foreningen større frihet til å bruke mer penger på vinkelnere fremfor regnskapsførere. Han jobber som site manager hos Coore på Mongstad, men involverer seg kraftig i vinkelnerverden. 

Styremedlem: Tore Carlsson E-post Mobil: +47 451 95 624
Tore er food & beverage manager for alle Stordalens Clarion hoteller og har fler reisedøgn enn noen andre vi kjenner. Han bidrar i NVF som foreningens arrangementsansvarlig og løser enhver kritisk situasjon under arrangementer med et smil og en freidig kommentar.

Styremedlem: Agnieszka Kropinska E-post Mobil: +47 941 14 879
Agnieszka er vår Iron Lady i Bergen og bidrar stort på foreningens arrangementer. Skal du ha noe gjort, spør Agnieszka! Vinkelner med variert bransjeerfaring og arbeider idag på Cornelius Sjømatrestaurant, en Bergensk institusjon.

Styremedlem: Emelie Lindwall E-post Mobil: +47 450 53 786
Söta Bror, eller i dette tilfellet søster, er selvfølgelig også representert. Emelie har vært med i flere år og har et stort kontaktnett i bransjen. Lurer du på temperaturen i Oslogryta eller kanskje du er på utkikk etter en vinkelner på jakt etter nye utfordringer er sjangsen stor for at Emelie vet hvem. Arbeider idag som Head Sommelier på Rest.

Styremedlem: Silje Hanasand E-post Mobil: +47 924 02 744
Om Torill er dronningen av Stavanger er Silje Dronning in spe. Hun kjenner alle og bidrar med sitt alltid gode humør og latteren sitter løst. I Stavanger bidarr hun stort til byens vinøse scene gjennom sitt engasjement på flere vinbarer og restauranter, deriblandt Norvald og Hermetikken.

Vara: Aron Grønås
Senior Sommelier på Renaa, et skinnende talent i Stavangers restaurantverden

Vara: Egle Stockute
Driver Vågal i Bergen, ditt favorittsted for byens beste kaffe på dagtid og et deilig glass vin på kvelden.

Vara: Francesco Marzola
Vårt italienske alibi, Don Franco, er Wine Director på Ambassaden i Oslo og en sterk konkurransesommelier.

Vara: Marlenne Diaz
Med fartstid fra blant annet Lysverket veileder hun idag bergenserne som butikksjef på Vinmonopolet.

Vara: Thorstein Solheim Taklo
Ung og fremadstormende sommelier som svinger seg i flaskene på Norvald Vinbar i Stavanger.