Har du interesse for mat og vin og er du opptatt av å skape gode resultater?

Vingruppen er i sterk vekst og søker en proaktiv selger til å representere noen av vinverdens fremste vinprodusenter i restaurantmarkedet. Vi søker deg som har god kjennskap til horeca-bransjen og som er en god nettverksbygger. Dersom du er uredd, evner å jobbe selvstendig, motiveres av gode salgsresultater og samtidig har lidenskap for mat og vin kan dette være jobben for deg.

Stillingen som Area Sales Manager inngår i Vingruppens salgsavdeling. Sammen med resten av salgsteamet vil du jobbe for å videreutvikle selskapets markedsledende posisjon i restaurantmarkedet. Stillingen vil ha et særskilt ansvar for å utvikle nye kundeforhold innen «fine-dining» – segmentet.

 

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Prospektering og opprettelse av nye kundeforhold
  • Planlegge, gjennomføre og evaluere salgsaktiviteter som kundemøter, varemesser og smakinger
  • Registrering og vedlikehold i selskapets CRM-system.
  • Være en vinfaglig sparringspartner for kundene gjennom produktpresentasjoner og smakinger
  • Planlegge og gjennomføre kundeturer til vinprodusenter

 

Egenskaper og kvalifikasjoner:

Vi søker deg som er utdannet vinkelner, har god kjennskap til restaurantmarkedet og som gjerne har erfaring fra salgsarbeid. Vi tror du har solid forståelse for hva som skaper god dialog, gode salgsresultater og fornøyde kunder. Du har god økonomisk sans og er fortrolig med å jobbe i Excel. Du må beherske både norsk og engelsk skriftlig og muntlig på et høyt nivå. Det er viktig at du er fleksibel og reiselysten da stillingen krever en del reisevirksomhet og kveldsarbeid. Det er derfor en fordel om du har førerkort. Du må like å være på farten og jobbe selvstendig når du er på reise.

Høres det spennende ut å jobbe hos oss? Dette er stillingen som gir deg en unik mulighet til å samarbeide med noen av Norges fremste hoteller og restauranter, og bli kjent med med noen av verdens fremste vinprodusenter. Vi har et arbeidsmiljø som både utfordrer og forplikter, preget av godt humør og ståpåvilje.

I Arcus er vi opptatt av verdiene våre: Markedsfokusert, målrettet og samlet. Det bygger den kulturen vi lever i og gir oss retning for jobben vi gjør i fellesskap. Vi er en del av et konsern som medarbeiderne er stolte av å jobbe i.

 

Søknadsfrist 14. mars. Søknader vil bli behandlet fortløpende. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt.

 

Om arbeidsgiveren

Vingruppen AS er et heleid datterselskap av Arcus ASA og er igjen et holdingselskap til Arcus Wine Brands AS, Excellars AS, Heyday Wines AS, Symposium Wines AS og Vinordia AS.
Arcus er et ledende nordisk merkevareselskap innen vin og brennevin. Selskapet er verdens største produsent av akevitt, og har sterke markedsposisjoner innen vin og brennevin i hele Norden. Vectura er leverandør av komplette logistikkløsninger for drikkevarebransjen i Norge. Arcus ble skilt ut fra Vinmonopolet i 1996, og har siden vokst fra å være en lokal norsk virksomhet til å bli en internasjonal aktør med Norden og Tyskland som hjemmemarked. Konsernet har også et betydelig salg av brennevin til andre land, der USA er det viktigste. Arcus er notert på Oslo Børs.