Velkommen til en digital masterclass med fokus på Østerrike arrangert i samarbeid med Grand Cru Partner Vinarius.

Vi besøker to av Østerrikes mest fascinerende vinområder; hovedstaden Wien og Südsteiermark på grensen mot Slovenia.
Weingut Wieninger og Weingut Sattlerhof representerer disse områdenes beste produsenter og vil fortelle om seg og sitt med fokus på de to områdenes spesialiteter: Wiener Gemischter Satz og Südsteiermark Sauvignon Blanc.

Dato: 10. mai
Tidspunkt: 15.00

De første 10 som melder seg på får vinene tilsendt til sitt nærmeste pol!*
OBS! Det er fullt mulig å delta på Masterclass’en uten viner.

Vi tar direkte kontakt med de første ti som melder seg på og som skal få viner tilsendt.

Masterclass’en er forbeholdt medlemmer av Norsk Vinkelnerforening.

Mer om Weingut Wieninger
Etter opprinnelig å ha startet som et »vin-vertshus», er i dag fokuset til Fritz Wieninger utelukkende på produksjon av distinkte høykvalitetsviner.
Fritz står for om lag 10% av produksjonen i Wien og er derfor en ledestjerne i regionen. Druene kommer fra unike vinmarker som Bisamberg og Wien-områdets mest kjente vinmark, Nussberg. Fra 2008 har all produksjon vært i henhold til biodynamiske prinsipper.

Willi Sattler besitter tre av de aller beste vinmarkene i Styria.
Fra disse tryller han frem stedstypisk sauvignon blanc og Morillon (Chardonnay). Fokus er på økologi, håndverk og selektiv håndhøsting fra veldig bratte vinmarker.

Dette blir spennende!

Det er som nevnt ikke nødvendig å kjøpe inn vin for å delta på masterclass’en, men dersom du ønsker det, er det disse vinene som blir gjennomgått:

Vi gleder oss!

Link til Masterclass’en blir sendt ut dagen før.

*Vær oppmerksom på at dersom du er en av de 10 heldige som mottar vin er det obligatorisk å delta på smakingen med video. NVF forbeholder seg retten til å etterfakturere for vinene dersom mottaker ikke deltar på smakingen med videovisning.
Var du en av de 10 heldige på forrige smaking, går turen videre til 10 nye denne gangen.
For at flest mulig skal få smakt vinene oppfordrer NVF mottakere av vinene til å invitere 2-3 andre sommelierer iht gjeldene smittevernsregler, dette er dog intet krav.

Meld deg på her