Forny ditt medlemsskap i Vinkelnerforeningen for 2017

Vinkelnerforeningen arbeider for å profesjonalisere og styrke faget og dets anerkjennelse.

Vi har et spennende år foran oss med mange oppgaver og utfordringer.

Ditt medlemskap i  Norsk Vinkelnerforening håndteres gjennom min side.  Logg deg inn på din egen side for å oppdatere infomasjon eller betale medlemskapet
Brukernavnet er e-postadressen du har registert hos Norsk Vinkelnerforening.  Om du ikke husker eller har skiftet e-postadressen ta kontakt med  [email protected]

Vi trenger deg som medlem!
Du er med å dra lasset når du betaler kontingenten for 2017. Du oppnår samtidig en rekke fordeler og kan stemme på årsmøtet . Du kan være med i NM for vinkelner og delta på foreningens smakinger og messer. Aperitif sendes direkte til din private adresse ( verdi kr 848.-) Du er en av oss – vinkelnerne i Norge.

Mottar du ikke e-post eller vil du ha tilsendt faktura til din arbeidsgiver
Det er mulig at foreningen ikke har din riktige postadresse eller e-post adresse. Ta kontakt hvis du lurer på om du er registrert som medlem eller har problemer med å logge inn på min side. Betaling skjer via bruk av kredittkort med unntak av dem som har en arbeidsgiver som betaler medlemskapet.

Bli med på årsmøtet 4. februar 2017
Lørdag 4 februar 2017 formiddag samles vi til årsmøtet, Påvirk hvordan foreningen skal fungere  i fremtiden. Garantert god stemning!