Erik og Andreas var de beste i sitt kull

Høsten 2018 ble i overkant 50 nye sommelierer uteksaminert fra sommelierutdannelsene til Norsk Sommelierutdannelse og Beverage Academy og best av dem var Erik Thompson og Andreas Wold.

Erik Thompson tok sin sommelierutdannelse denne høsten hos Beverage Academy. Han forteller at han er kommunikasjonsrådgiver, med master i internasjonale relasjoner fra Pinotage-druens fødeby. Da arbeidsplassen ble flyttet fra Oslo til Førde oppstod en unik mulighet til å hoppe av flyttelasset og følge drømmen om å jobbe med hans store lidenskap – vin. « Utdannelsen har vært en spennende og lærerik start på veien mot å nå det målet. Er for øyeblikket på leting etter en arbeidsgiver som trenger en utadvendt vinkelner med kommunikasjons- og prosjektledererfaring» forteller den dyktige nyutdannede sommelieren.

Andreas Wold tok sin utdannelse hos Norsk Sommelierutdannelse og jobber på Restaurant Fjord, men er for tiden i pappa-perm. «Det var et så hardt år med skole, samt vi fikk vårt første barn midt i skoleåret, at jeg måtte gi fra meg finaleplassen min i NM i Kokkekunst for å være sikker på å ha nok tid for og bestå, men klassen var veldig bra og jeg fikk mye hjelp av mine medelever.»

Vi gratulerer alle de nyutdannede sommelierene med den nyervervede tittelen!

 

 

 

 

 

 

Fotokredit: Marianne Sundal, Tommy Andresen