Er DU vår neste Norgesmester?

Søndag 4. februar går Vinarius Norsk Vinkelnermesterskap og Plaîmont Junior Wine Awards av stabelen på Latter på Aker Brygge. Hvem skal kåres til Norges beste vinkelner, er det deg?

Vinarius Norsk Vinkelnermesterskap 2018
Det å delta i vinkelnerkonkurranser kan virke fryktinngytende, derfor oppfordrer NVF alle sommelierer uteksaminert ved de norske vinkelnerskolene til å ta steget ut av komfortsonen og ta utfordringen! Å være en del av gjengen som konkurrerer er både spennende, litt skummelt og utrolig lærerikt. Både nettverket du bygger og all kunnskapen du tilegner deg er med på å bygge din fremtid i sommelier-miljøet.

Søndag 21. januar vil det bli avholdt en informasjonsdag hvor landslagstrener Knut-Espen Misje sammen med Heidi Iren Hansen vil gi alle som deltar i Vinarius Norsk Vinkelnermesterskap og Plaîmont Junior Wine Awards gode tips og en gjennomgang av hva som skal til av trening, både teoretisk og praktisk, for å vinne NM eller JWA.

Plaîmont Junior Wine Awards 2018
Har du ikke fylt 25 år, er sommelier-student, eller vurderer å ta studiet? Da inviterer NVF deg til å delta i Plaîmont Junior Wine Awards. Konkurransen tester grunnleggende vinkunskaper og enkle praktiske elementer og er ment som et første innblikk inn i den konkurrerende vinkelnerverden.

Deltagere fra hele landet er velkommen til å delta i mesterskapene, flybilletter og overnatting dekkes av foreningen.
Kriteriene for deltagelse i NM: Uteksaminert vinkelner fra en av de tre norske vinkelnerutdannelsene (Beverage Academy, Kulinarisk Akademi, Norsk Sommelierutdannelse)
Kriteriene for deltagelse i JWA: Yngre enn 25 år, stor vininteresse.

Påmelding og eventuelle spørsmål rettes til: [email protected] senest: fredag 19. januar 2018

Med hilsen styret i Norsk Vinkelnerforening.