Er DU vår neste Norgesmester?

Det nærmer seg februar og kåringen av Norges beste vinkelner og Junior Wine Awards 2020. For første gang vil konkurransen finne sted på Scandic Hotell og Edderkoppen Scene. Vil du delta så sett av lørdag 1. og søndag 2. februar.

Et av årets store høydepunkt for vinkelnere i Norge er kåringen av landets beste vinkelner. Dette er også dagen hvor unge vinkelnerspirer kan prøve seg i konkurransen Junior Wine Awards. Norsk Vinkelnerforening satser også i år på rekordstort antall deltagere i begge konkurranser og vil derfor starte deler av konkurransen (som ikke er åpen for publikum) allerede lørdag 1. februar. Finalene finner sted på Edderkoppen Scene søndag 2. februar og er åpen for publikum. Samtidig organiseres en mini-messe for Norsk Vinkelnerforenings partnere hvor smaksprøver på blant annet vin, kaffe, vann og flere alkoholfrie produkter vil være tilgjengelig for alle som jobber i Horeca.

Kriteriet for å delta i NM er at man må være medlem i Norsk Vinkelnerforening det året man deltar. Medlemskap i foreningen gjelder 12 måneder fra innmelding.
Påmelding til NM for vinkelnere 2020

For å delta i Junior Wine Awards 2020 må du være mellom 18 og 25 år og arbeide i restaurantbransjen. Du trenger ikke å være utdannet vinkelner.
Påmelding til Junior Wine Awards 2020

Treningsdag før NM og JWA
Det er mye å tenke på og trene på i forbindelse med konkurranse og skal du konkurrere for første gang er det fint å få en pekepinn på hva som bør fokuseres på. 

Søndag 19. januar arrangeres det treningsdag for alle som skal delta i NM og JWA 2020 på Kulinarisk Akademi i regi av NVF.
Treningen ledes av Henrik Dahl Jahnsen, 4 x Norgesmester.

Alle som vil være med på treningsdagen må ha meldt seg på konkurransene i forkant.

For mer informasjon om treningsdagen og for å melde deg på, ta kontakt med Henrik på epost

Frist for å melde seg på treningsdagen er 10. januar.

Mer informasjon om arrangementet og konkurransene kommer på nyåret 2020.

For ytterligere spørsmål ang konkurransen kontakt NVF via epost.