Norsk Vinkelnerforening

Styret i Norsk Vinkelnerforening ledes av president Liora Levi. Hun er hovedkontakt for henvendelser til foreningen som ikke gjelder medlemskap og annonsering.

ADresse

Norsk Vinkelnerforening
Rosenborggata 15D, 0356 Oslo

Telefon

+47 412 74 207

Faktura

Alle fakturaer til foreningen bes sendes som EHF om mulig, ellers til:   faktura@vinkelner.no
mrk kontaktperson / referanse

Medlemspørsmål

medlem@vinkelner.no
Leses og besvares fortløpende.

Liora Levi

~ President ~

Styret i Norsk Vinkelnerforening ledes av president Liora Levi. Hun er hovedkontakt for henvendelser til foreningen som ikke gjelder medlemskap og annonsering.

Signe Jensen

~ Visepresident ~

Signe er presidentens høyre hånd og regjerer styremøtene med et strikt regime om å holde seg til sakslisten. Signe holder til på Tjøme og har lang erfaring fra fine dining på blant annet Engø Gård. Hun har hevet standaren på foreningenes sosiale media kanaler til uventede høyder og har vært et trofast medlem i NVF siden hun ble vinkelner for 11 år siden. Til daglig driver hun Pour Signe på Tjøme med alskens delikatesser og gode viner 

Svein Lindin

~ Styremedlem ~

Svein er «gadget-mannen» og det han ikke fikser er ikke verdt å bry seg om. Han arbeider til daglig som foredragsholder ,vinjournalist og redaktør i Vinofil.no. Ellers er han ansvarlig for nettsidene og er NVFs offisielle «McGyver». Svein er offisiell BMW Motorrad ambassadør i Norge

Henrik Dahl Jahnsen

~ Styremedlem ~

Henrik er konkurrenten i styret og har brukt mye av tiden på å trene til både nasjonale og internasjonale konkurranser. Han er hovedansvarlig for kontakten med foreningens medlemmer. Er til daglig å finne i Speilsalen på Britannia i Trondheim hvor han er vinansvarlig.

Morten Båtbukt

~ Styremedlem ~

Morten er finansminister og styrer foreningens økonomiske midler og regnskap med jernhånd. I tillegg kommer han med gode innspill til effektivisering og kostnadsbesparelser som i fremtiden vil gi foreningen større frihet til å bruke mer penger på vinkelnere fremfor regnskapsførere. Han jobber som site manager hos Coore på Mongstad men involverer seg kraftig i vinkelnerverden.

Tore Carlsson

~ Styremedlem ~

Tore er food & beverage manager for alle Stordalens Clarion hoteller og har fler reisedøgn enn noen andre vi kjenner. Han bidrar i NVF som foreningens arrangementsansvarlig og løser enhver kritisk situasjon under arrangementer med et smil og en freidig kommentar.

Vara Heidi Iren Hansen

~ Styremedlem ~

Heidi fikk tittelen Master of Wine i 2020 og er i tillegg både kokk og sommelier. Hun jobber til daglig som vinansvarlig på Kulinarisk Akademi og bistår NVF med utarbeidelse av NM & JWA.

Vara Dagfinn Galdal

~ Styremedlem ~

Dagfinn er hovmester og sommelier på Boen Gård ikke så langt fra Kristiansand. Boen Gård tilhører grupperingen De Historiske og Dagfinn brenner for service og det gode både på tallerkenen og i glasset.

Kontakt Oss

~ Send oss en melding via skjemaet under ~