Bli kjent med våre nye partnere!

Norsk Vinkelnerforening er Norges eneste interesseorganisasjon for vinkelnere og jobber gjennom hele året med å øke kunnskap rundt yrket, bistå med aktiviteter og yrkesfaglig utvikling for vinkelnerne. I tillegg arrangerer foreningen Norgesmesterskap for vinkelnere og konkurransen Junior Wine Award og drifter Norsk Vinkelnerlandslag.

Ved inngangen til året 2021 telte foreningen over 300 medlemmer.

For at NVF skal kunne opprettholde aktivitetsnivået og fremdeles være en sterk aktør for våre medlemmer er vi helt avhengige av gode partnere.

I 2021 har vi fått med oss flere nye partnere på laget som vi ønsker å presentere.

 

Grand Cru Partnere

Som ny Grand Cru-partner har vi fått med oss Vinestorgruppen.
Historien om Vinestor startet i 1997 med vinimportselskapet Vinarius AS. Etter stor fremgang resulterte behovet for utvidelse i introduksjonen av selskapene Vinestor, Vinum og PlusVini. Vinestor ble holdingselskapet hvor Vinarius, Vinum og PlusVini er importselskaper av vin & brennevin til det norske markedet. I 2016-2017 kom også de etablerte importselskapene Divini, B&R Wine og SR Wine Imports med i grupperingen. Selskapene holder til på Lysaker rett utenfor Oslo, kun få minutter fra Flytoget.

Vinestorgruppen har mange anerkjente produsenter fra hele verden, både fra den gamle verden og den nye verden. Produktene varierer fra kjente merkevarer til spennende nyheter. Målet er å gi kunder og konsumenter en god vinopplevelse. Vinarius som er en del av Vinastorgruppen har i flere år vært en trofast partner av NVF.
Les mer på deres nettside.

 

Premier Cru Partnere

Som nye Premier Cru-partnere har vi fått med oss Temptech, Robert Prizelius AS og Aqua Panna – San Pellegrino.

Temptech er Nordens største produsent og leverandør av vinskap. Deres kvalitetsvinskap sikrer deg optimale lagringsforhold for din vinsamling. De har et bredt utvalg av vinskap med over 60 ulike modeller i forskjellige størrelser og farger – til privat eller profesjonell bruk. Verdien av å ha et vinskap forstår du først når du har fått et i hus. Etter det skjønner du mest sannsynlig ikke hvordan du klarte deg uten. Et vinskap er ikke bare viktig påfyll til vinopplevelsen, men kan også representere noe ekstra i rommet som en viktig og lekker spiss på interiøret.
Les mer på deres nettside. 

 

Robert Prizelius AS er en av Norges ledende leverandører av merkevarer innen vin og brennevin. Porteføljen består av blant annet:
Brennevin: Jägermeister Glenfiddich, Tullamore Dew, Licor 43, Sierra Tequila, Camus, Pere Magloire, Cointreau, Remy Martin, William Grants, Gruppo Campari (Appleton rum, Grand Marnier, Carolans, Aperol, Cinzano, Campari, Skyy vodka, Cenar og Frangelico).
Vin: William Févre Chablis, Henri Bourgeois Sancerre, Champagne Henriot, Champagne Laurent Perrier, Marques de Riscal, Gonzalez Byass, Reh.Kendermann, E&J Gallo, Mauro Molino, Feudo di Santa Tresa og Bacalhoa. De selger produkter til Vinmonopolet, samt restauranter, hoteller og barer over hele landet. Deres kontorer ligger på Majorstua i Oslo.
Les mer på deres nettside.

 

San Pellegrino er en av verdens sterkeste merkevarer innen naturlig kildevann, kjent for sin renhet, høye kvalitet og sitt partnerskap med noen av verdens beste kokker.  Porteføljen omfatter merkene S.Pellegrino (kullsyreholdig naturlig mineralvann), Acqua Panna (naturlig mineralvann uten kullsyre). Siden starten i 1899 har S.Pellegrino vært et symbol på italiensk stil, gourmetmat og Dolce Vita – det gode liv. Den ikoniske grønne flasken står på bordene til noen av verdens mest kjente restauranter.
Les mer på deres nettside.

 

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med våre nye partnere og ser frem til et godt og aktivt samarbeid.

 

Fra tidligere har foreningen også disse partnerne:

 

Grand Cru Partnere

Moestue Grape Selections, Flaaten og La Marc

Signature Wines

 

Restaurant-Partnere

Cru Vin & Kjøkken

Ludo Kjøkken

 

Premier Cru Partnere

Bellavista

Treasury Wine Estates

Engelstad

 

Cru Partnere

Nespresso

Fever Tree

Thon Hotels

Riedel

 

Alkoholfrie Partnere

Egge Gård

Safteriet

Ringi