Ærverdige Hotel Bristol søker restaurantsjef til Vinterhaven & Bibliotekbaren

Ærverdige Hotel Bristol med rike tradisjoner tilbake til 1920 og beliggenhet i Oslo sentrum er på jakt etter en kunnskapsrik og engasjert restaurantsjef til Vinterhaven / Bibliotekbaren. Hotellet er et fullservice hotell med 251 rom, herav 6 suiter, stor bankett/konferanse avdeling, og en restaurantavdeling bestående av Bristol Grill, Bristol Bar og Vinterhagen/Bibliotekbaren.      Bristol er et populært møtested for Oslos borgere, samt tilreisende gjester fra inn- og utland. Hotellet har høy aktivitet året rundt og F&B avdelingen er en sentral del av driften.Denne muligheten kommer ikke ofte.

Ærverdige Hotel Bristol i Oslo sentrum er nå på jakt etter ny restaurantsjef til Vinterhaven & Bibliotekbaren.Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

  • Lede og organisere daglig drift av avdelingen
  • Personalplanlegging
  • Personalansvar
  • Kvalitets- og servicesikre daglig drift
  • Personalmøter
  • Opplæring og coaching av personal
  • In house salg / kundeoppfølging 
  • Varebestilling, lagerkontroll og varetelling
  • Resultatansvar og oppfølging

Hva vi forventer av deg:
Du er en trygg leder som evner å motivere og inspirere dine medarbeidere. Du er positivkreativ og fleksibel. Du takler stress og høyt tempo, og liker å jobbe i team. Du har gode kommunikasjonsevner på et skandinavisk språk, både muntlig og skriftlig. Du er ansvarsfull og beslutningsdyktig. I tillegg har du et høyt kvalitets- og servicenivå og er entusiastisk og engasjert. Du har også erfaring fra lignende stilling samt utdanning i faget igjennom fagbrev og/eller vinkelnerutdanning. Til slutt har du en utpreget ”det skulle bare mangle” – holdning!
Hva du kan forvente av oss:

Dette er en spennende og utfordrende stilling med ansvar, i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø. Vi tilbyr en stilling i en av Norges ledende hotellkjeder, med gode karrieremuligheter både nasjonalt og internasjonalt. I Thon Hotels har vi fokus på intern rekruttering, og det finnes masse muligheter for deg som ønsker en karriere innen hotellbransjen.Videreutvikling av våre medarbeidere er også viktig for oss. I Thon Hotels får du muligheten til videreutvikling gjennom opplæring og kurs på flere nivåer. Søknader vil bli behandlet fortløpende med sikte på en rask avgjørelse. – Bare elektroniske søknader vil bli vurdert.

For å komme til søknadsskjema trykk her